Reactie plaatsen

johan dobbelaere
8 maanden geleden

Prachtige wandeling gedaan van 10 km te mendonk een echte aanrader lekker rustig wandelen langs daar

vanhees carina
8 maanden geleden

Mooi wandeling in Mendonk

vanhees c
10 maanden geleden

Mooie wandeling bravo

Everaerd Monique
een jaar geleden

Heb vandaag de 14 km gewandeld in Ertvelde. Dikke Proficiat en Mercikes. Het was heerlijk wandelen.

Marnix Stofferis
een jaar geleden

De 14 km gestapt te Ertvelde, mooie tocht. Vorige maand ook deze gedaan te Evergem. Dank jullie voor de mogelijkheid een gepijlde tocht te stappen.

patric peirens
een jaar geleden

de 14 km gewandeld , zeer afwisselend , bos , dreef, haven genoten van nieuwe onbekende plaatsen proficiat

Joris RM Blanckaert

Beste,
Deze morgen in "de zondag" gelezen dat WAK een 3-tal wandelingen heeft uitgepijld in Evergem.
Deze namiddag hebben wij de zes kilometer uitgeprobeerd. Een mooi, onbekend stukje Belzele ontdekt.
Bedankt voor dit mooie initiatief!

Joris en Bieke

Steyaert Liliane
2 jaar geleden

Proficiat Geert het is een mooie website hopelijk vinden velen hun weg er naartoe. Het is allemaal duidelijk vindbaar en doe zo verder dit is dik o.k.

Maria Maenhaut
2 jaar geleden

Beste Geert Peire
Hartelijk proficiat met de website. Hij is gemakkelijk en overzichtelijk te bekijken. Alles is heel duidelijk