Op deze pagina posten wij al het nieuws, verslagen, ... die ons van leden of buitenaf toegestuurd worden.

Beste WAK leden,

Naar aanleiding van het afgelopen overlegcomité vorige week in verband met de stijgende Covid cijfers hadden wij graag enkele noodzakelijke mededelingen gedaan.

1) Voor onze eigen activiteiten: Ledenfeest op 21/11 en Open WAK dag op 27/11 gaan wij gebruik maken van het COVID SAFE TICKET.
    Deze beslissing hebben we genomen in het belang van ieders gezondheid, zo kunnen onze activiteiten op een veilige manier en zonder mondmaskers doorgaan.
    Wij hopen jullie dan ook op deze activiteiten te mogen begroeten.

2) Vanaf 1 november, zal je op elke officieel georganiseerde wandeling jouw COVID SAFE TICKET moeten tonen om de startzaal binnen te gaan.
    De rustposten kan je betreden met je inschrijvingsbewijs van de wandeltocht.
    Gelukkig kunnen de wandeltochten op deze manier blijven doorgaan en kan elke club die dit wil organiseren met de bijhorende horeca.

Via volgende link van Wandelsport Vlaanderen kan je lezen hoe je het Covid Safe Ticket download of eventueel aanvraagt.

We hopen dat zowel wijzelf als club en Wandelsport Vlaanderen op jullie begrip kunnen rekenen voor de genomen maatregelen.
Iedereen had het natuurlijk liever anders gezien, maar op deze manier kunnen we onze geliefde sport blijven beoefenen op georganiseerde tochten met horeca.

Met sportieve groeten,
Het WAK bestuur

ANNULATIE WANDELSPAARTKAART "MEETJESLAND MAAKT HET MEE"

VERSLAG BUSREIS BESELARE 16/02/20