.......................... 2020 om 19.00u:

(onder voorbehoud van verdere info betreffende Coronavirus)

Medewerkersvergadering

De Gouden Kroon - Marktplein 3 - 9940 Ertvelde

Wil je ook een handje helpen op onze komende tochten kom dan gerust naar de medewerkersvergadering. Kan je er niet bij zijn maar wens je toch mee te werken als vrijwilliger neem dan gerust contact op met Peggy onze voorzitster (zie contactgegevens bij bestuur).

Zaterdag 11 april 2020:

Medewerkersuitstap naar .....???

GEANNULEERD WEGENS MAATREGELEN CORONAVIRUSVIRUS

Vertrek om 8.30u - Terug om 19.00u aan de gemeentelijke magazijnen Oostveld - Sleidinge

Naar jaarlijkse gewoonte worden onze medewerkers die gedurende het afgelopen jaar één of meerdere keren meehielpen op onze tochten verast met een gratis medewerkersuitstap.  Waar? wat? hoe? weet enkel onze ex-voorzitter en verantwoordelijke busreizen André.

Inschrijven kan tot 31 maart 2020 via onze secretaris Carlos (zie contactgegevens bij bestuur).

Zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020:

GEANNULEERD WEGENS MAATREGELEN CORONAVIRUSVIRUS

Het reeds gestorte bedrag blijft gelden voor de nieuwe data van Levensloop (deze zal later gecommuniceerd worden.)

Levensloop Evergem

Sportterrein Hoge Wal - Ertvelde

Onze club steunt Levensloop Evergem 2020. Wij zullen 24 uur aanwezig zijn en in aflossing wandelen. Wens je ook via onze club de actie Levensloop ten voordele van kom Op tegen Kanker te steunen? Neem dan contact op met Katrien De Sy of Christian Vermeire (zie contactgegevens bij bestuur)

Zondag 15 november 2020:

Ledenfeest